Open vacancy Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Perhehoitaja (vanhus- ja vammaispalvelut)

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.Porrassalmenkatu 35-37Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala
Työavain: 
192279
Hakuaika alkaa: 
3.8.2018
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 15.00
Palkka: 
Toimeksiantosopimuksen mukainen palkkio
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kiinnostaako sinua perhehoitajan itsenäinen ja arvokas tehtävä? Haluatko jakaa arkeasi ikäihmisten kanssa? Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky (Essote) etsii perhettä tai henkilöitä, jotka ovat valmiit tarjoamaan pitkäaikaista perhehoitoa.

Perhekoti on jo valmiina! Kauniin Suomenniemen maisemissa on kiinteistö, joka soveltuu joko ammatilliseksi tai toimeksiantosopimusperusteiseksi perhekodiksi. Essote ohjaa asiakkaat perhehoitokoteihin ja vastaa perhehoitajien tuesta.

Lisäksi etsimme jatkuvasti uusia perhehoitajia omassa kodissaan tai hoidettavan kotona tapahtuvaan perhehoitoon. Voimme avustaa myös muiden perhekodeiksi soveltuvien kiinteistöjen etsimisessä.
Perhehoitajalta edellytetään lakisääteiseen ennakkovalmennukseen osallistumista. Seuraava ennakkovalmennus alkaa Mikkelissä syyskuun 2018 alussa.

Ikäihmisten perhehoidon sääntökirja Etelä-Savo:
https://www.essote.fi/wp-content/uploads/sites/2/2017/01/perhehoidon-saa...
Lisää tietoa perhehoidosta (toimeksiantoperusteinen): Perhehoitoliiton sivuilta https://www.perhehoitoliitto.fi/perhehoito

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona hakijan CV.

Organisaation kuvaus

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä hakee perhehoitajia koko alueelle. Ammatillinen perhehoitaja on yksityinen yrittäjä.

Yhteystiedot

Perhehoidon koordinaattori Sarianna Maaranen (Essote): sarianna.maaranen(at)essote.fi ja puh. 040 359 7210.

Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.