Open vacancy Arkea Oy

Siivooja

Arkea OyArkea OySäkyläSäkylä
Työavain: 
192373
Hakuaika alkaa: 
3.8.2018
Hakuaika päättyy: 
16.9.2018 23.00
Palkka: 
Avainta tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme siivooja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Haemme sinua vahvistamaan Arkean siivouspalvelua Säkylän kohteeseemme. Työ on keikkaluontoista. Tehtävä sisältää ylläpitosiivousta monipuolisissa ja vaihtelevissa työympäristöissä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Työtä on tarjolla myös osa-aikaisesti.

Toivomme hakijalta työkokemusta alalta sekä hyvää organisointikykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Kokemus vaihtelevasta työympäristöstä sekä ajokortti ja laitoshuoltajan ammattitutkinto katsotaan eduksi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta, johon pääset tutustumaan tästä: http://www.avainta.fi/sites/avainta.fi/files/AVAINTES-1718_net.pdf

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Maiju Sinisalo; maiju.sinisalo@arkea.fi