Open vacancy Suomussalmen kunta

Ruokapalvelutyöntekijä-siivooja

Suomussalmen kuntaSuomussalmen kunta, Tekniset palvelutSuomussalmiSuomussalmi
Työavain: 
192814
Hakuaika alkaa: 
8.8.2018
Hakuaika päättyy: 
22.8.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Suomussalmen kunnan tekniset palvelut hakee kahta RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄ-SIIVOOJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviin valittavilta henkilöiltä edellytetään ruokapalvelun ja/ tai puhtaanapidon perustutkintoa ja hygieniapassia. Käytännön kokemus siivous - ja/tai palvelukeittiötyöskentelystä luetaan eduksi. Lisäksi toivomme hakijoilta hyviä atk-taitoja ja halua kehittää omaa työtään.

Hakijoilta odotamme itsenäistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja.

Työaika on 38,75 h/viikko. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja kunnassamme käytettävän tehtävien vaatimusluokituksen mukaan (KVTES 06RUO060). Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen vaalin vahvistamista. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ruokapalvelupäällikkö Merja Heikkinen, puh. 044-571 0254.

Tekniselle lautakunnalle osoitetut hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla osoitteeseen tekniset@suomussalmi.fi. Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo.

Hakuaika päättyy 22.8.2018 klo 15.00.

Organisaation kuvaus

Suomussalmen kunta sijaitsee sisun syntysijoilla Ylä-Kainuussa. Asukkaita kunnassa on noin 8 000. Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme, upeasta erämaaluonnostamme ja monipuolisista peruspalveluistamme. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kansallispuisto perustettiin Suomussalmen Hossaan. Upeiden liikuntamahdollisuuksiensa ansiosta Suomussalmi on nimetty vuoden 2018 eurooppalaiseksi urheilukaupungiksi.

Yhteystiedot

Ruokapalvelupäällikkö Merja Heikkinen, puh. 044 571 0254, merja.h.heikkinen@suomussalmi.fi