Open vacancy Carea

Ravitsemusterapeutti

CareaCareaKotkantie 41Kotka
Työavain: 
192939
Hakuaika alkaa: 
28.8.2018
Hakuaika päättyy: 
23.9.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.12.2018
Työn kuvaus

Kymenlaakson keskussairaala hakee ravitsemusterapeuttia

Haemme ravitsemusterapeuttia osallistumaan aikuispotilaiden ravitsemushoitoon ja -ohjaukseen. Potilasryhmät koostuvat mm. sisätautien, nefrologian, neurologian ja syöpätautien potilaista. Potilastyön lisäksi ravitsemusterapeutti ohjaa ja kouluttaa hoitoon ja kuntoutukseen osallistuvaa muuta henkilöstöä ravitsemuksellisissa asioissa ja ravitsemukseen liittyvien ongelmien kuten vajaaravitsemuksen tunnistamisessa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu mm. alueellisten ravitsemusaiheisten koulutusten suunnittelu ja järjestäminen sekä ravitsemusasiantuntijana toimiminen erilaisissa hoito- ja kehittämistyöryhmissä.

Edellytämme hakijoilta laillistetun ravitsemusterapeutin pätevyyttä. Tarjoamme työryhmän tuen, hyvän perehdytyksen ja kilpailukykyisen palkan. Keskussairaalan läheisyydessä on vuokra-asuntoja. Keskussairaalassa työskentelee kolme ravitsemusterapeuttia, tervetuloa tiimiimme!

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Ravitsemusterapeutti Marjo Rantala p. 044 223 1724