Open vacancy Kangasniemen kunta

Kunnallistekniikan mestari

Kangasniemen kuntaKangasniemen kuntaKangasniemi
Työavain: 
193025
Hakuaika alkaa: 
9.8.2018
Hakuaika päättyy: 
31.8.2018 15.00
Palkka: 
TS:n mukaan / palkkatoive.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
5.11.2018 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Kunnallistekniikan mestarin viran hakuaikaa jatketaan.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään rakennusmestarin koulutus sekä työkokemusta kunnallistekniikan rakennuttamisesta ja /tai valvonnasta.
Kunnallistekniikan mestari toimii kunnan aluetekniikan tulosalueella. Tehtäviin kuuluvat mm. alue-urakan valvojan tehtävät, kadunrakennus- ja kunnallistekniikan kohteiden valvojan tehtävät, kunnan romuajoneuvovalvojan tehtävät, vesihuoltolaitoksen liittymissopimusten valmistelu ja padotuskorkeuksien laskenta sekä vesihuollon tilastoinnit. Lisäksi tehtäviin kuuluvat kunnan kiinteistöjen-, ajoneuvojen- sekä tapaturma- ym vakuutusten hallinta , kunnan rakentamisilmoitusten tekeminen verottajalle, avain- ja lukitustilaukset, kunnan varautumiseen liittyviä tehtäviä sekä vartioinnin yhdyshenkilönä toimiminen.
Muita tehtäväalueitä ovat teknisen toimen varastoiden inventointi, kunnan irtaimen myynti, kyläkoulujen "isännöinti" sekä muut esimiehen määräämät tehtävät.
Aikaisemmin virkaa hakeneiden hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä.
Hakuaika päättyy 31.8.2018 klo 15.00

Organisaation kuvaus

KANGASNIEMI – HELMI PUULAN KAINALOSSA

Kangasniemi on kaunis, vireä ja elinvoimainen kunta puhtaiden vesistöjen äärellä Etelä-Savossa. Kunnassamme on asukkaita hieman alle 6000. Lisäksi n. 2500 vapaa-ajan asuntoa tuovat vapaa-ajan asukkaita ja matkailijoita kuntamme hyvien palveluiden ääreen. Kuntamme alueelle sijoittuu maakuntajärvi Puula, jonka puhtaudesta ja kauneudesta pidämme yhdessä huolta. Kaiken kaikkiaan monien järvien kunnassamme pinta-alasta 1326,72 km2 on 257,88 km2 vesistöjä. Kangasniemi on itsenäinen ja taloudellisesti tasapainossa oleva kunta, jossa on oma lukio.
Kangasniemellä on hyvä imago ja usko tulevaisuuteen. Kunnassamme on turvallista asua ja nauttia luonnon läheisyydestä. Kuntamme läheisyydessä sijaitsevat kolme kaupunkia; Mikkeli, Pieksämäki ja Jyväskylä, noin 45 minuutin ajomatkan päässä. Kangasniemen etäisyys Etelä-Suomesta ja pääkaupungista Helsingistä on noin 250 km ja yhteydet ovat hyvät.

Yhteystiedot

Tekninen johtaja Mikko Korhonen 040 5151 738