Open vacancy Euran kunta

Johtava lääkäri

Euran kuntaEuran kunta, PerusturvapalvelutTerveystie 3Eura
Työavain: 
193031
Hakuaika alkaa: 
9.8.2018
Hakuaika päättyy: 
14.9.2018 15.00
Palkka: 
KVTES/ oma toivomus
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
3.11.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tarjoamme töitä monipuolisten työtehtävien parissa. Pääset toteuttamaan visioitasi toimivasta terveydenhuollosta ja ylisektorisesta yhteistyöstä terveyden edistämisessä, sairauksien varhaisessa tunnistamisessa ja hoidossa yhdessä Euran perusturvan kokeneen ja kehittämishakuisen johtoryhmän sekä muiden osaavien ammattilaisten kanssa.

Voit olla esimerkiksi kokenut terveyskeskuslääkäri, joka haluaa vaikuttaa palveluprosessien kustannustehokkaaseen ja vaikuttavaan toteutukseen tai lääkäriurasi alkuvaiheessa oleva näkemyksiä omaava rohkea perusterveydenhuollon ja terveyspalvelujärjestelmän uudistaja. Johtavalta lääkäriltä edellytämme näkemyksiä ja sitoumusta perusterveydenhuollon palvelujärjestelmän kehittämiseen ja lääketieteelliseen johtamiseen. Arvostamme yhteistyötä ja halua ammatilliseen kehittymiseen muuttuvassa toimintaympäristössä.

Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on laillistetun lääkärin pätevyys. Johtavan lääkärin tehtäväkuvaan sisältyy kliinistä työtä erikseen sovittavalla tavalla.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.
Eura on savuton kunta. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi - palvelun kautta 14.9.2018 klo 15.00 mennessä.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Organisaation kuvaus

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Yhteystiedot

Va johtava lääkäri Tami Sirén puh. 044 422 4080 ja va perusturvajohtaja Kalevi Mäkipää puh. 044 422 4070 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@eura.fi.