Open vacancy Loviisan kaupunki

Sosiaalityöntekijä

Loviisan kaupunkiPerusturvakeskus, lasten ja nuorten erityispalvelutLoviisa
Työavain: 
193090
Hakuaika alkaa: 
10.8.2018
Hakuaika päättyy: 
29.8.2018 12.00
Palkka: 
Palkka KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.10.2018 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Haemme sosiaalityöntekijää lapsiperheiden sosiaalityöhön. Työ alkaa 1.10.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lapsiperheiden sosiaalityön ja lastensuojelun tiimissä työskentelee neljä sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa sekä neljä perheohjaajaa. Lasten ja nuorten palvelut on keskitetty Perhekeskukseen, jossa on sosiaalityö, lastensuojelu ja perheneuvola.

Teemme tiivistä yhteistyötä terveystoimen kanssa yhdistetyssä sosiaali- ja terveystoimen organisaatiossa. Tarjoamme työntekijälle hyvän työyhteisön ja mahdollisuudet itsensä ja oman työnsä kehittämiseen koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja innovatiiviseen työskentelyyn. Lapsiperheiden sosiaalityön sosiaalityöntekijä työskentelee uuden sosiaalihuoltolain mukaisesti.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia Suomessa. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan lain mukaan palkata tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun. Työaika KVTES:n mukaan. Työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä tarvittaessa. Loviisa on kaksikielinen kaupunki, enemmistön äidinkieli on suomi.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.
Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali-ja terveyspalvelut Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 300 asukasta.

Loviisa on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

sosiaalityöntekijä Maria Rosvall, puh 0440 555 811, maria.rosvall@loviisa.fi