Open vacancy Loviisan kaupunki

Sosiaaliohjaaja aikuissosiaalityöhön

Loviisan kaupunkiPerusturvakeskus, aikuissosiaalityö Loviisa
Työavain: 
193094
Hakuaika alkaa: 
10.8.2018
Hakuaika päättyy: 
29.8.2018 12.00
Palkka: 
Palkka KVTES:n mukainen.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.10.2018 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Haemme sosiaaliohjaajaa aikuissosiaalityöhön, kyseessä on sijaisuus 28.5.2019 asti. Työ alkaa niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään 1.10.2018. Aikuissosiaalityössä työskentelee kolme sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa.

Aikuissosiaalityön sosiaaliohaajan tehtäviin kuuluu pääasiassa sosiaalihuoltolain mukaiset tehtävät.

Teemme tiivistä yhteistyötä terveystoimen kanssa yhdistetyssä sosiaali- ja terveystoimen organisaatiossa. Tarjoamme työntekijälle hyvän työyhteisön ja mahdollisuudet itsensä ja oman työnsä kehittämiseen koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja innovatiitivseen työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen oikeus harjoittaa sosiaaliohjaajan ammattia Suomessa. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan lain mukaan palkata tilapäisesti enintään vuoden ajan kyseiseen ammattiin opiskeleva tai sosiaalialalle soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, joilla on riittävät edellytykset ammatissa toimimiseen. Työaika KVTES:n mukaan. Loviisa on kaksikielinen kaupunki, enemmistön äidinkieli on suomi.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.
Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali-ja terveyspalvelut Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 300 asukasta.

Loviisa on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

vs palveluvastaava Tuula Penttilä, puh 0405951367, tuula.penttila@loviisa.fi