Open vacancy Arkea Oy

Kokki

Arkea OyArkea OyParainenParainen
Työavain: 
193162
Hakuaika alkaa: 
10.8.2018
Hakuaika päättyy: 
28.10.2018 22.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme suurtalouskokki, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse koulu-, henkilöstö- hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi hyvän ruoan eteen. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään.

Haemme sinua loistavaan joukkoomme vahvistamaan Arkean ruokapalveluita Paraisten kohteisiimme. Kohteet ovat pääsääntöisesti kouluja tai palvelutalojen yhteydessä olevia keittiöitämme.

Etsimme reipasta ja itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn tottunutta suurtalouskokkia.
Haemme erityisesti ihmistä, joka omaa asiakaslähtöisen toimintatavan, kyvyn organisoida työtehtäviä sekä innokkaan asenteen työhön. Viihdyt hektisessä työssä ja pidät vaihtelevista tilanteista. Yhdessä loistavien työntekijöiden kanssa luot ilmapiirin, jossa kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Aikaisempi työskentely suurtalouskeittiössä ja dieettiruokien valmistustaito katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Tartu maukkaaseen mahdollisuuteen!
Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen; milla.aaltonen@arkea.fi