Open vacancy Arkea Oy

Ruokapalvelutyöntekijä

Arkea OyArkea OyPaimioPaimio
Työavain: 
193253
Hakuaika alkaa: 
10.8.2018
Hakuaika päättyy: 
2.9.2018 22.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme ruokapalvelutyöntekijä, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä?

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse koulu-, henkilöstö- hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Haemme itsenäiseen työhön tottunutta ruokapalvelutyöntekijää vahvistamaan Arkean keittiötä Paimiossa olevaan päiväkotiin . Kyseessä on sijaisuus ja työtä on 6 tuntia päivässä. Päiväkodissa lapsia on n. 40. Työskentelet yhteistyössä valmistuskeittiömme ja päiväkodin henkilökunnan kanssa. Päivittäiseen työhösi kuuluu asiakaspalvelun lisäksi aamupalan valmistus, ruuan tarjolle laittaminen sekä astia- ja tekstiilihuoltohuoltoa.

Haemme keittiötyöntekijää, joka kykenee organisoimaan työtehtäviään ja suhtautuu innokkaasti työhönsä. Toivomme sinulta alan koulutusta ja kokemusta itsenäisestä työstä. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Työ on arkityötä.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?
Kiinnostuitko ? Hae tehtävää sähköisesti!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen; milla.aaltonen@arkea.fi