Open vacancy Tornion kaupunki

Laitoshuoltajia

Tornion kaupunkiTekniset palvelutTornio
Työavain: 
193277
Hakuaika alkaa: 
10.8.2018
Hakuaika päättyy: 
27.8.2018 15.00
Palkka: 
KVTES-sopimuksen mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Laitoshuoltajia tilapalvelujen siivouspalveluihin. Avoimia toimia on yhteensä seitsemän. Toimista kuusi on kokoaikaisia ja yksi osa-aikainen (85 %). Kaksi kokoaikaista tointa sijoittuu päiväkotien keittiöihin.

Laitoshuoltajan toimen pätevyysvaatimuksena on joko toimitilahuoltajan perustutkinto (3v) tai laitoshuoltajan ammattitutkinto ja kokemusta siivoustyöstä vähintään yksi vuosi.

Päiväkotien keittiöihin sijoittuvilta edellytetään hygieniapassin ja toimitilahuoltajan /laitoshuoltajan ammattitutkinnon lisäksi
- ateriapalvelut opintojakson suorittamista ja kokemusta keittiötyöstä tai
- hotelli-, ravintola- tai catering-alan perustutkintoa sekä
- erityisruokavalio-osaamista.

Arvostamme yhteistyötaitoja, palveluhenkisyyttä ja kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote. Toimien koeaika on kuusi kuukautta.

Sähköinen hakemus täytetään Tornion kaupungin internetsivulla osoitteessa www.tornio.fi Tornion kaupungin avoimet työpaikat 27.8.2018 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV.

Lisätietoja antaa siivoustyönjohtaja Seija Barsk puh 0400 699 447.

Organisaation kuvaus

Merkittävä historian ja kehittyvän nykypäivän Tornio muodostaa Perämerenkaaren rajattomien mahdollisuuksien kansainvälisen kaksoiskaupungin yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa. Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1300 eri alan ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle keskellä hyviä palveluja. www.tornio.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa siivoustyönjohtaja Seija Barsk puh 0400 699 447.