Open vacancy Keravan kaupunki

Sairaanhoitaja

Keravan kaupunkiKeravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala, Koti- ja laitospalvelut, Palvelukeskus Hopeahovi, Hoivakoti VommaKisapolku 3 04200, KeravaKerava
Työavain: 
193293
Hakuaika alkaa: 
11.8.2018
Hakuaika päättyy: 
26.8.2018 15.00
Palkka: 
2431.72
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
30.4.2018
Työn kuvaus

Sairaanhoitajan tehtävänä hoivakodissa on toimia hoitotyön asiantuntijana, johon kuuluu lääkehoidon kokonaisuus, yhteistyö omaisten kanssa, yhteistyö apteekin kanssa ja yhteistyö lääkärin kanssa. Sairaanhoitaja on mukana käytännön hoitotyössä, asukkaiden hoidon suunnittelussa, toteutuksen seurannassa ja arvioinnissa. Sairaanhoitaja opastaa ja toimii konsultointiapuna lähihoitajille. Sairaanhoitajat työskentelevät 2-vuorotyössä.
Sairaanhoitajalta edellytetään hyvää Suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä aitoa kiinnostusta gerontologista hoitotyötä kohtaan.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (laki 559/94).
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa

Kelpoisuuden osoittavat todistukset, Henkilöllisyystodistus, Ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä / Suosikista

Innovatiivisen työnantajan tuen, Iloisen ja kehittymismyönteisen työyhteisön, upouudet työtilat, mielenkiintoisan työn ja mahdollisuuden kehittää sekä vaikuttaa.

Organisaation kuvaus

Kerava on vireä kaupunki, josta matka Helsinkiin kestää noin 20 minuuttia. Kaupungin hyvin hoidettu talous, osaava henkilöstö sekä rohkea ja uudistushenkinen toimintatapa ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Keravalle pääsee kätevästi junalla monesta suunnasta. Kerava on savuton kaupunki.

Hoivakoti Vomma on 42-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Hoivakodissa työskennellään kuntouttavaa työotetta noudattaen. Asukkaan omia voimavaroja vahvistetaan ja häntä kannustetaan aktiivisuuteen. Hoivakodin toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää asukkaiden hyvinvointia, terveyttä ja elämänlaatua.

Yhteystiedot

Krista Nerg, esimies, GSM 040 318 4273, krista.nerg@kerava.fi
Mikko Männikkö, asumispalvelujen päällikkö, GSM 040 318 3317, mikko.mannikko@kerava.fi