Open vacancy Carea

Sairaanhoitajia kirurgian vuodeosastolle

CareaCareaKotka
Työavain: 
193303
Hakuaika alkaa: 
10.8.2018
Hakuaika päättyy: 
30.12.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tule sairaanhoitajaksi Kymenlaakson keskussairaalaan kirurgian vuodeosastoille

Kirurgian osastolla 5 hoidetaan kirurgisten potilaiden lisäksi korva-, nenä-, kurkkusairauksien, silmätautien ja suu- ja hammassairauksien potilaita. Osastolla 3B hoidetaan tekonivelkirurgisia ja reumatologian potilaita. Hoitajan pääasialliset tehtävät ovat kuntoutus, ohjaus ja potilaan hoito.

Haemme osastoille sairaanhoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin.

Kelpoisuus tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto.

Toimintamme on kasvanut hurjalla vauhdilla ja nyt tarvitsemme uusia tekijöitä yli 2000 rautaisen ammattilaisen joukkoomme. Kotkaan nousee paraikaa uusi keskussairaalarakennus, kehitämme toimintojamme ja tavoitteenamme on toimia päivä päivältä paremmin. Emme ehkä ole Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija, mutta tavoitteemme on olla kokoluokkamme paras ja monipuolisin. Oletko sinä yksi heistä, jotka tekevät meistä parhaan.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuina.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Palvelutoiminnan esimies Susanna Kurki p 044 2691 536

Carean keskus p. 05 220 51
sähköposti etunimi.sukunimi@carea.fi