Open vacancy Carea

Sairaanhoitajia leikkaustoimintaan

CareaCarea, Kymenlaakson keskussairaalaKotkantie 41Kotka
Työavain: 
193780
Hakuaika alkaa: 
2.11.2018
Hakuaika päättyy: 
30.12.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

HAEMME SAIRAANHOITAJIA LEIKKAUSTOIMINTAAN eri pituisiin määräaikaisiin tehtäviin

toimimaan anestesia- ja heräämöhoitajana ja intrumentoivana- ja valvovanahoitojana

Kelpoisuus tehtävään on laillistetun sairaanhoitajan koulutus. Valinnassa katsotaan eduksi perioperatiivinen lisäkoulutus.

Toimintamme on kasvanut hurjalla vauhdilla ja nyt tarvitsemme uusia tekijöitä yli 2000 rautaisen ammattilaisen joukkoomme. Kotkaan nousee paraikaa uusi keskussairaalarakennus, kehitämme toimintojamme ja tavoitteenamme on toimia päivä päivältä paremmin. Emme ehkä ole Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija, mutta tavoitteemme on olla kokoluokkamme paras ja monipuolisin. Oletko sinä yksi heistä, jotka tekevät meistä parhaan.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuina.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Palvelutoiminnan esimies Maarit Kolehmainen p. 020 633 2320