Open vacancy Kittilän kunta

Päävalmentaja

Kittilän kuntaKittilän kunta, Sivistystoimi, KoulutoimiValtatie 15Kittilä
Työavain: 
193991
Hakuaika alkaa: 
17.8.2018
Hakuaika päättyy: 
28.9.2018 15.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019
Työn kuvaus

Haemme Kittilän kuntaan Levin alppikouluun päävalmentajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2019 alkaen.

Levin alppikoulu/ Levi Snow Sport Academy

Levin alppikoululla on takanaan jo kohta 20 vuotta toimintaa nuorten liikuttajana ja kouluttajana. Tällä hetkellä kolmella eri linjalla opiskelee 26 nuorta, jotka valmentautumisen ja kouluttautumisen ohessa opiskelevat joko Kittilän lukiossa tai Levi-Instituutissa.

Oletko sinä taitava ja omasta työstäsi innostunut kehittäjä tyyppi, jonka tavoitteet ovat valmentajana korkealla? Pidät työskentelystä muiden ihmisten kanssa ja osaat ruokkia oppivaa asennetta koko yhteisössä, saaden näin paras mahdollinen potentiaali esiin niin yksilöistä kuin organisaatiosta?

Oppivan, motivoivan ja positiivisen innostavan ilmapiirin luominen yhdessä muiden valmentajien ja opettajien kanssa on päävalmentajana suurin haasteesi ja tavoite numero yksi. Työtehtävinäsi on huippu-urheilulinjan urheilijoiden valmentautumisen suunnittelu ja toteutus yhdessä kahden lajivalmentajan kanssa, Työsi sisältää valmennusta niin kotimaassa kuin ulkomaan leireilläkin. Valmennuksen lisäksi kannat vastuun FreeRide koulutuksen ja monitaitolinjan toiminnan koordinoinnista, sekä kokonaisvastuun koko alppikoulun toiminnan kehittämisestä niin näkyvyyden kuin toiminnallisuuden näkökulmasta, siten, että tulevaisuudessa voimme tarjota koulutusta myös kansainvälisesti. Työsi on monipuolista ja haastavaa.

Päävalmentaja vastaa huippu-urheilulinjan urheilijoiden valmennuksesta. Kelpoisuusvaatimuksena on minimissään valmentajan ammattitutkinto ja pitkä kokemus valmentajana. Valmennuksen lisäksi tehtäviin kuuluu taloushallinnon tehtävät; budjetointi ja seuranta, sekä vastuu markkinoinnista ja viestinnästä.

Ennen toimen vastaanottamista tulee hakijan esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, huumausainetestiä koskeva todistus (759/2004) ja rikosrekisterilain 6§:n 2.mom. mukainen ote rikosrekisteristä.

Hakemukset, joihin tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja cv sekä oma palkkatoivomus tulee toimittaa perjantaina 28.9.2018 klo 15 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän kunta/Koululautakunta, Valtatie 15, 99100 Kittilä.

Organisaation kuvaus

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Yhteystiedot

Sivistystoimenjohtaja Tiina Nikander Koivunkangas, 0407057486 tiina.nikander-koivukangas@kittila.fi Yläkoulun ja lukion rehtori Janne Ylinampa, 0407606503 janne.ylinampa@edu.kittila.fi