Open vacancy Raahen kaupunki

Ympäristösihteeri

Raahen kaupunkiRaahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimialaPattijokiRaahe
Työavain: 
194102
Hakuaika alkaa: 
17.8.2018
Hakuaika päättyy: 
1.10.2018 15.00
Palkka: 
Kuntien TS:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen kaupungin teknisessä keskuksessa on haettavana ympäristösihteerin virka.

Ympäristösihteerin työtehtävinä ovat ympäristönsuojelulain ja maa-aineslain mukaisten lupien käsittely, myöntäminen ja valvonta sekä lausuntojen valmistelu. Lisäksi työnkuvaan kuuluvat maankäyttö- ja rakennuslain mukaiset maisematyöluvat ja lausuntojen antaminen rakennuslupahakemuksiin. Muita työtehtäviä ovat mm. ympäristön tilan seuranta, ympäristönsuojelun ohjaus ja neuvonta kunnassa sekä kunnan viranomaishallinnossa, jätehuollon valvonta, ilmansuojelu- ja vesilaissa määrätyt lupa- ja valvontatehtävät, maastoliikennelain mukaiset tehtävät sekä meluntorjunta ja luonnonsuojelun edistäminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus alalta. Tehtävien sujuva hoitaminen edellyttää hyvää alan lainsäädännön tuntemista, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Kokemus kunnan ympäristöviranomaisen tehtävistä, pohjavesialueen suojelusuunnitelman laatimisesta, teollisuuden ympäristöasioista, sekä käytössä olevista ohjelmistoista (mm. FactaYmpäristö, Dynasty, Lupapiste) katsotaan eduksi. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Virka tulee ottaa vastaan 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset ja CV:t tulee toimittaa 1.10.2018 klo 15.00 mennessä sähköisenä www.kuntarekry.fi -järjestelmän kautta (työavain 194102).

Organisaation kuvaus

Raahe on noin 25 000 asukkaan hallitusti kasvava, viihtyisä, perheitä tukeva ja turvallinen kunta Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki vastaa yhteistoimintasopimuksella myös Siikajoen kunnan rakennusvalvonnasta ja ympäristönsuojelusta. Ympäristösihteerit kuuluvat tulosyksikköön ”Valvonta ja ympäristö”, jonka esimiehenä toimii johtava rakennustarkastaja.

Yhteystiedot

Tekninen johtaja Pasi Alatalo puh. 044 439 3543, sähköposti pasi.alatalo@raahe.fi.