Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Palveluesimiehen virka

Peruspalvelukuntayhtymä KallioPeruspalvelukuntayhtymä KallioAlavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Työavain: 
194393
Hakuaika alkaa: 
21.8.2018
Hakuaika päättyy: 
21.9.2018 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) tehostettuun palveluasumiseen

PALVELUESIMIEHEN virka

Hakuaikaa jatketaan 21.9.2018 klo 12 saakka.
Aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan.

Viran alkusijoituspaikka on Nivalan rakenteilla oleva uusi palvelukoti.

Haemme joukkoomme sitoutunutta lähiesimiestyön ammattilaista, jolla on hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvät työn organisointitaidot. Palveluesimiehen vastuualueena on oman toimintayksikön kehittämistyö, johtaminen, taloudesta, toiminnasta ja henkilöstöstä vastaaminen yhteistyössä toiminnasta vastaavan johdon kanssa. Tehtävään sisältyy osin käytännön hoitotyön tekeminen.

Odotamme hakijalta innovatiivisuutta, joustavuutta ja sopeutumiskykyä toimimiseen vaihtelevissa työtilanteissa sekä taitoa kehittää asiakaslähtöistä toimintaa ikäihmisten palveluissa yhdessä hoitohenkilökunnan, asukkaan ja hänen läheistensä kanssa hyödyntäen tutkittua tietoa toiminnan kehittämisessä. Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Palveluesimiehen virkaan kelpoisuusehtona soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja riittävä määrä johtamisen ja hallinnon opintoja sekä vaihtoehtoisesti terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi). Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla.

Lisätietoja antavat:
palvelupäällikkö Janne Nikula p. 044 419 5025
palvelujohtaja Reetta Hjelm p. 044 419 5021
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Organisaation kuvaus

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:
palvelupäällikkö Janne Nikula p. 044 419 5025
palvelujohtaja Reetta Hjelm p. 044 419 5021
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi