Open vacancy Kunnan Taitoa Oy

Tule töihin Taitoaan

Kunnan Taitoa OyTaitoaKajaani, Kotka, Kouvola, Rovaniemi, Varkaus, Lahti, Helsinki, Salo, Turku
Työavain: 
194651
Hakuaika alkaa: 
18.10.2018
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 23.59
Palkka: 
AVAINTA -sopimuksen mukaan palkkatoivomukset huomioiden
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Taitoa tarjoaa tehokkaita ja laadukkaita talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä perintä-, hankinta-, rekrytointi- ja ennakoivan tiedolla johtamisen palveluita kunta- ja maakuntasektorille. Taitoan toiminta on vakiintunut kahdeksan toimintavuoden aikana. Työllistämme yli 500 asiantuntijaa eri puolilla Suomea ja yritys on vakavarainen. Toimiala elää vahvassa murroksessa, jossa muutokset luovat mahdollisuuksia liiketoimintamme kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Meillä Taitoassa on laaja kirjo erilaisia tehtäviä. Henkilöstömme työskentelee esimerkiksi robotiikan, ICT:n, tuotteistuksen, HR:n, palkanlaskennan, kirjanpidon, controller -palveluiden, osto- ja myyntilaskutuksen, projektitoiminnan ja ICT:n parissa.

Haluatko liittyä osaavaan joukkoomme? Haemme nyt erityisesti seuraaviin tehtäviin uusia osaajia.

Talouspalveluihin haemme kirjanpitäjiä. Voit olla kokenut alan ammattilainen tai vasta alalle tullut. Erityisesti arvostamme asennetta ja halua kehittyä vaativissa tehtävissä.

Tuotekehitykseen etsimme
- Projekti- tai hankepäälliköitä, joilla on aiempaa kokemusta projektitoiminnasta. Tehtävissä edellytetään vähintään AMK-tason koulutusta.
- Tuotepäälliköitä, joilla on kokemusta alan tehtävistä. Tehtävään edellytämme vähintään AMK-tason koulutusta.
- Robotiikan ja tekoälyn ammattilaisia. Tehtävissä edellytetään vähintään AMK-tason koulutusta.

ICT:n vastuualueelle etsimme IT-palvelunhallinnan osaajia ja integraatioasiantuntijoita.

Lähetä hakemuksesi meille. Otamme yhteyttä, mikäli sinua kiinnostava työtehtävä avautuu yrityksessämme. Kuvailethan osaamisesi ja kokemuksesi mahdollisimman tarkasti, jotta osaamme tarjota sinulle sopivaa tehtävää. Kerro myös millaisista tehtävistä olet erityisesti kiinnostunut. Käytössämme olevia tietojärjestelmiä ovat mm. SAP, CGI-Kuntamalli, Intime, Populus, Personec FK ja FPM.

Hakemuksesi on voimassa hakijapankissamme puoli vuotta sen jättöpäivämäärästä. Voit päivittää hakemustasi ko. aikana.

Toivomme sinun olevan asiakaslähtöinen, asiantuntijaksi haluava sekä kehittämismyönteinen. Haluat oppia uutta ja sinulla on kyky omaksua uusia asioita nopeasti. Koulutus ja tutkintoedellytykset määräytyvät tarjottavien työtehtävien mukaan.

Organisaation kuvaus

Kunnan Taitoa Oy on yli 500 ammattilaisen työpaikka, kunta-alan suurin valtakunnallinen talous- ja henkilöstöhallinnon toimija, jonka omistajina on lähes 200 kuntayhteisöä. Taitoa on kuntatoimijoiden omistama, voittoa tavoittelematon yhtiö, joka kehittää palveluitaan yhdessä asiakkaidensa kanssa. Taitoa toimii verkostomaisesti 13 paikkakunnalla, palvellen yli 100 kunta-alan asiakasta. Taitoassa on laaja kirjo osaamista, kokemusta, työtehtäviä sekä erilaisia urapolkuja.

Yhteystiedot

Lisätietoja työskentelystä Taitoassa saat numerosta 020 610 9527 (ma-pe 7-15) tai osoitteesta rekry @ taitoa.fi.