Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Keittäjä

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäRavintopalvelutRovaniemi
Työavain: 
194671
Hakuaika alkaa: 
11.9.2018
Hakuaika päättyy: 
30.9.2018 23.59
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.12.2018
Työn kuvaus

Lapin sairaanhoitopiirin ravintopalveluissa on haettavana keittäjän toimi 30.9.2018 klo 15.00 mennessä.

Keittäjän tehtäviin sisältyy ruoanvalmistuksen ohella myös tavarantilausta, ruoanjakelua, astiahuoltoa, puhtaanapitoa sekä muut esimiehen määräämät työt.

Toimipaikkana ovat Lapin keskussairaalan Muurolan palvelukeittiö sekä Lks:n ravintokeskus. Työ on vuorotyötä. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.12.2018.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto / ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Lisäksi edellytämme hygieniapassia.

Hakijalle katsotaan eduksi dieettikokin erikoisammattitutkinto ja erikoisruokavalioiden valmistuksen käytännön työkokemus sairaalakeittiössä sekä atk-taidot ja Aivo-tuotannonohjausjärjestelmän käyttötaito. Lisäksi arvostamme ajan tasalla olevaa osaamista, kehittämismyönteisyyttä, monipuolisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullista työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta,
Lshp Intra - Meillä töissä - Avoimet työpaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravitsemispäällikkö Sari Salo, p. 040-482 1605 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen palvelussuhteen alkamista.

Rovaniemellä 11.9.2018

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Organisaation kuvaus

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 1600 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Ravitsemispäällikkö Sari Salo, p. 040-482 1605 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi