Open vacancy Carea

TET-harjoittelija

CareaCareaKotkantie 41Kotka, Kouvola
Työavain: 
194734
Hakuaika alkaa: 
23.8.2018
Hakuaika päättyy: 
30.12.2018 23.59
Työn luonne: 
Harjoittelu
Työn kuvaus

Careassa on mahdollisuus suorittaa työelämään tutustumis -jaksoja. TET-paikkamme sijaitsevat pääasiassa Kuusankoskella ja Kotkassa. Voit tutustua Carean tuottamiin palveluihin carea.fi sivuilla.

Jos sinulla on tiedossasi yksikkö tai työ johon haluat tulla tutustumaan, voit olla suoraan yhteydessä yksikön esimieheen. Voit myös laittaa hakemuksen, ja avustamme harjoittelupaikan etsimisessä.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Rekrytointipäällikkö Tove Forsström
sähköposti etunimi.sukunimi@carea.fi