Open vacancy Pyhtään kunta

Johtava sosiaalityöntekijä

Pyhtään kuntaPyhtään kuntaPyhtää
Työavain: 
194772
Hakuaika alkaa: 
24.8.2018
Hakuaika päättyy: 
21.9.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan palkkatoiveet huomioiden
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Etsimme vireään joukkoomme johtavaa sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan.

Pääset virassasi soveltamaan sosiaalityön osaamistasi laajasti. Vastaat kokonaisuutena sosiaalihuoltolain alaisesta sosiaalityöstä Pyhtään kunnassa. Yhteistyö palveluntuottajamme Attendo Oy:n kanssa tarjoaa sinulle näköalapaikan suomalaisen sote-järjestelmän huipulle. Voit pitkälti vaikuttaa oman työsi sisältöön ja toiminnan kehittämiseen. Vuoden 2019 alussa käynnistyvässä Kymenlaakson vapaaehtoisessa kuntayhtymässä Kymsotessa pääset kehittämään sosiaalityötä tähän päivään ja tulevaisuuteen.

Pätevyysvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon henkilöstön ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015) mukainen pätevyys.

Edellytämme sinulta hyvää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon sekä sosiaali- ja terveystoimen vaativiin tehtäviin. Arvostamme lisäksi yhteistyökykyä, aktiivista työotetta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan sinulle eduksi.

Pyhtään kunta sijaitsee vain noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudusta, joten sijaintimme on erinomainen. Tarjoamme myös sinulle mahdollisuutta etätyöhön.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan palkkatoiveet huomioiden. Viran täytössä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä lain mukainen ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002 ) sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 020 610 9527 (ma-pe 7-15)

Organisaation kuvaus

Pyhtää on aktiivinen noin 5 300 asukkaan kehitysmyönteinen kunta Etelä-Kymenlaaksossa. Pyhtää on historiallinen meripitäjä, joka tarjoaa asukkailleen ja matkailijoille hyvinvointia ja elämyksiä. Olemme Suomessa tiennäyttäjä erityisesti sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Palvelut tuotamme yhteistyössä Attendo Oy:n kanssa.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaali- ja terveysjohtaja Asta Saario p. 044 767 6702.