Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Ravitsemistyöntekijä

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäRavintopalvelutRovaniemi
Työavain: 
194776
Hakuaika alkaa: 
11.9.2018
Hakuaika päättyy: 
30.9.2018 23.59
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.12.2018
Työn kuvaus

Lapin sairaanhoitopiirin ravintopalveluissa on haettavana ravitsemistyöntekijän toimi 30.9.2018 klo 15.00 mennessä.

Toimenkuvaan kuuluu ruokasalityöskentely, kahvitusten hoitaminen, osastotilaukset, leipojan / kahviotyöntekijän sijaistus, astiahuolto ja puhtaanapito sekä muut esimiehen määräämät työt.

Toimipaikkana on Lapin keskussairaalan ravintokeskus / tarvittaessa Muurolan palvelukeittiö. Työ on vuorotyötä. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.12.2018.

Hakijalle katsotaan eduksi kassataidot, käytännön työkokemus sekä erityisruokavaliotuntemus. Lisäksi arvostamme ajan tasalla olevaa osaamista, kehittämismyönteisyyttä, monipuolisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullista työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen perustutkinto / ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Lisäksi edellytämme hygieniapassia.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen palvelussuhteen alkamista.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta,
Lshp Intra - Meillä töissä - Avoimet työpaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravitsemispäällikkö Sari Salo, p. 040-482 1605 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi

Rovaniemellä 11.9.2018

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Organisaation kuvaus

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 1600 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Ravitsemispäällikkö Sari Salo, p. 040-482 1605 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi