Open vacancy Paimion kaupunki

Hoitaja

Paimion kaupunkiPaimion kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, VanhuspalvelutPaimio
Työavain: 
195281
Hakuaika alkaa: 
5.9.2018
Hakuaika päättyy: 
19.9.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
3.12.2018
Työn kuvaus

Paimion kaupunki hakee hoitajaa 03.12.2018 alkaen. Työsuhteen alussa sijoituspaikkana on vanhuspalvelut / Paltanpuiston palvelukeskus. Paltanpuiston palvelukeskuksessa on neljä pienryhmäkotia, joissa on yhteensä 34 asukaspaikkaa, joista viisi on lyhytaikaiskäytössä. Kaksi pienryhmäkodeista on muistisairaiden yksiköitä. Asukkaamme tarvitsevat apua, valvontaa ja hoivaa ympäri vuorokauden. Suurimmalla osalla heistä on arjen toimintaa vaikeuttava muistisairaus.

Pätevyysvaatimuksena hoitajan tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Toivomme hakijoilta kokemusta vanhustyöstä, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä tehtävän edellyttämiä tietohallinnon taitoja. Käytössämme on Lifecare -potilastietojärjestelmä. Odotamme hakijalta kiinnostusta oma työn ja toimintayksikön hoitotyön kehittämiseen. Menestyksekäs työkokemus muistisairaiden hoitotyöstä katsotaan hakijan erityiseksi eduksi. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Paimio on yli 10 000 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 550 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme.

Paimion kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Palvelukeskusvastaava Liisa Vanhanen p. 02- 475 6242