Open vacancy Keuruun kaupunki

Kaksi sairaanhoitajaa

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, VanhuspalvelutKeuruu
Työavain: 
195396
Hakuaika alkaa: 
29.8.2018
Hakuaika päättyy: 
21.9.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tämän hetkinen sijoituspaikka on Lehtiniemen tehostetun palveluasumisen yksikkö, hakuaikaa on jatkettu (aiemmin hakeneet huomioidaan).

Sairaanhoitaja vastaa tehostetun asumisyksikön asukkaiden sairaanhoidon toteutumisesta, toimii asiantuntijana muille työyhteisön jäsenille ja osallistuu hoitotyön kehittämiseen. Työ on jaksotyön mukaista kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja tutkinto (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994).

Lehtiniemen tehostetuissa asumisyksiköissä Lahdelma- ja Valkamakodeissa on yhteensä 41 asukaspaikkaa. Yksiköt tarjoavat tehostettua palveluasumista ja tilapäishoitoa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille. Hoivaa on kehitetty erityisesti kuntouttavan gerontologisen hoitotyön pohjalta.

Hakemukset toivotaan täytettävän sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, kts. työavain. Kirjallisena toimitettujen hakemusten liitteineen tulee olla perillä viimeistään perjantaina 21.9.2018 klo 15.00 mennessä, osoitteessa Palvelukeskus Lehtiniemi, Seiponniementie 7, 42700 Keuruu.
Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtäviin valittujen on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja soveltuvuudesta kyseiseen tehtävään. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.

Organisaation kuvaus

Keuruun kehittyvät vanhuspalvelut - hoitoa ja huolenpitoa ~ työtä ja toimeentuloa!
Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut. Joukkomme kaipaa nyt täydennystä.

Yhteystiedot

vs.vastaava hoitaja Susanna Laaksonen puh. 040 501 1871,
Sähköposti etunimi.sukunimi@keuruu.fi