Open vacancy Turun Vesihuolto Oy

Vesihuoltoinsinööri

Turun Vesihuolto OyTurun Vesihuolto Oy, AsiakaspalveluHalistentie 4Turku
Työavain: 
195563
Hakuaika alkaa: 
6.9.2018
Hakuaika päättyy: 
12.10.2018 16.00
Palkka: 
Avaintatesin mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.11.2018
Työn kuvaus

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja visiointikykyistä vesihuoltoinsinööriä vastaamaan n. 12 henkilön tiimin päivittäisestä lähiesimiestyöstä, tilaustöiden operatiivisesta työnjohdosta sekä teknisestä asiakaspalvelusta.

Vesihuoltoinsinöörin tehtäviin kuuluvat mm. käytännön vesihuollon esimies- ja työnjohtotehtävät, asiakaspalvelu sekä toimintojen kehittäminen. Vesihuoltoinsinööri ei pelkää tarvittaessa hypätä saviseen monttuun, mutta ei myöskään kaihda raporttien kirjoittamista tai hallinnollisia toimistotehtäviä. Vesihuoltoinsinööri on asiakaspalvelu- kehittämishenkinen ja pitää tiukasti kiinni sovituista periaatteista ja työturvallisuuteen liittyvistä asioista.

Tilaustyöpuoli vastaa kiinteistöjen vesihuollon liittymien teknisestä toteuttamisesta sekä vesimittaroinnista ja vesimittarien kausivaihdosta. Kummallakin toiminnolla on oma työnjohtaja, joita vesihuoltoinsinööri tuuraa lomien ja poissaolojen osalta. Vesihuoltoinsinööri vastaa työnjohtajan kanssa yhdessä siitä, että työt suoritetaan turvallisuusmääräykset täytettävissä kaivannoissa. Vesihuoltoinsinööri käy yhdessä teknisen asiakaspalvelun kanssa LVI-suunnitelmat läpi niin, että ne ovat toteuttamiskelpoisia vesihuollon näkökulmasta. Yleisimpien toimisto-ohjelmien käyttötaito on välttämätöntä.

Haettava henkilö suhtautuu mielenkiinnolla uusiin työtehtäviinsä ja haluaa tutustua ja opetella alusta loppuun miten työt toteutetaan käytännössä, miten eri ohjelmistoja käytetään ja miten tilaustyöpuolta voitaisiin yleisesti kehittää. Mieluiten henkilöllä on kokemusta ja näkemystä siitä miten töitä organisoidaan tehokkaasti ja miten systemaattinen tilauspalveluliiketoiminta voitaisiin tulevaisuudessa toteuttaa. Haettavalla henkilöllä tulee olla paineensietokykyä ja kykyä toimia nopeasti muuttuvassa työympäristössä. Eduksi katsotaan aikaisempi kunnallisen vesihuoltoalan työkokemus.

Työaika on normaalisti toimistotyöaika liukumalla, mutta tuuraustilanteissa työpäivä alkaa klo 7.00 ja päättyy klo 15.30 (pe klo 14.00). Koulutukseltaan vesihuoltoinsinööri on mieluiten jo työuraa tehnyt yhdyskunta / infratekniikan YAMK- tai AMK-insinööri tai hänellä on pidemmän työuran lisäksi soveltuva opistoasteen tutkinto. Soveltuvaksi katsottavaa työkokemusta henkilöllä tulee olla joka tapauksessa olla vähintään kolme vuotta.

Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Turun Vesihuolto Oy on Turun kaupungin omistama vesihuoltoyhtiö, jonka ydinosaamista ovat vedenjakelu ja jäteveden kerääminen noin 185 000 asukkaan kokoisella toiminta-alueella. Toimintamme keskeisiä osa-alueita ovat verkostojen suunnittelu, rakennuttaminen, kunnossa- ja ylläpitotyöt sekä asiakaspalvelu.

Tuotamme vesihuoltopalveluja 77 kokeneen alan ammattilaisen voimin kustannustehokkaasti ja ympäristövastuullisesti. Tavoitteenamme on kehittää monipuolisesti toimintaamme tarjotaksemme jatkossakin luotettavaa ja laadukasta vesihuoltoa Turun seudulla.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelupäällikkö Anders Öström, anders.ostrom@turunvesihuolto.fi p. 044 907 2327