Open vacancy Juvan kunta

Uinninvalvoja-ohjaaja

Juvan kuntaJuvan kunta, Sivistys, Vapaa-aikatoimi, LiikuntatoimiHiihtäjäntie 3Juva
Työavain: 
195646
Hakuaika alkaa: 
18.9.2018
Hakuaika päättyy: 
2.10.2018 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Hakuaikaa on jatkettu. Haemme Vesiliikuntakeskus Sampolaan uinninvalvoja-ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, joka alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja päättyy 31.7.2019.

Työn suorittamispaikka on Vesiliikuntakeskus Sampola, Juva

Tehtävän edellytyksenä ovat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton hyväksymä uinninvalvojan koulutus. Lisäksi edellytetään suoriutumista uinninvalvojan testiuinnista sekä riittävät ensiaputaidot EA 1

Tehtäviin kuuluvat uinninvalvonta, vesiliikunnan ohjaus sekä osallistuminen liikuntatoimen muuhun toimintaan. Tehtävä sisältää aikaista aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

(Mikäli hakeminen Kuntarekryn kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Juvan kunta, vapaa-aikapalvelut, PL 28, 51901 JUVA. Kuoreen merkintä: Hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.)

Organisaation kuvaus

Juva on vireä ja viihtyisä kunta Etelä-Savossa 5-tien varressa, Järvi-Suomessa. Juvalta löydät puhdasta luontoa, laadukkaat julkiset palvelut ja kattavat kaupalliset palvelut. Monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanpalvelut ovat sinua lähellä. Arki on sujuvaa.

Juvan kunta on työnantajana henkilöstöä arvostava ja kehittymistä tukeva. Työskentelemme sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden parantamiseksi.

Juvan kunta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Liikunnanohjaaja Samuli Tuikkanen puh. 040 751 8262, samuli.tuikkanen@juva.fi