Open vacancy Carea

Kätilö

CareaKymenlaakson keskussairaalaKotkantie 41Kotka
Työavain: 
195948
Hakuaika alkaa: 
4.9.2018
Hakuaika päättyy: 
23.9.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme kätilöä Kymenlaakson keskussairaalaan

Aloituspaikka kätilön tehtävässä on synnytysyksikkö

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen kätilön laillistus, eduksi katsotaan lisänä sairaanhoitajan laillistus ja imetysohjaajan koulutus. Tehtävä edellyttää kehittymishalukkuutta ja hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Hakijoilta toivotaan halukkuutta ja valmiuksia työskennellä laaja-alaisesti naistentautien ja synnytysten toimialalla. Tehtävässä vaaditaan monialaista kätilötyön osaamista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuna.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Reija Mylläri p. 044 2231710