Open vacancy Janakkalan kunta

Palveluvastaava

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, Tekniikka ja ympäristö, RuokapalvelutJanakkala
Työavain: 
196364
Hakuaika alkaa: 
6.9.2018
Hakuaika päättyy: 
26.9.2018 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
15.10.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme Janakkalan kunnan palvelukseen

PALVELUVASTAAVAA

Haemme ateria- ja puhtauspalveluihin palveluvastaavaa vakituiseen työsuhteeseen 15.10.2018 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on työsuhteeseen soveltuva hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto tai puhtausalan perustutkinto tai käytännön kokemuksella hankittu ammattitaito ja hygieniaosaamistodistus.

Arvostamme kykyä oma-aloitteiseen, itsenäiseen ja reippaaseen työskentelyyn, asiakaspalvelutaitoja sekä valmiutta tarttua kaikenlaisiin keittiö- ja siivoustöihin.

Työtehtävät edellyttävät aiempaa kokemusta palvelukeittiön työtehtävistä ja siivoustöistä, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä atk:n perusosaamista. Työtehtävät koostuvat raaka-ainetilauksista, niiden esikäsittelystä, lisäkkeiden valmistamisesta, astiahuollosta, puhtaanapitotöistä ja asiakaspalvelusta.

Ennen valinnan vahvistamista valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa hyväksyttävä lääkärin todistus terveydentilasta ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen valinnan lopullista vahvistamista.

Toimessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Työaika on keskimääräinen yleistyöaika, pääsääntöisesti arkisin

Palkkaus on KVTES:n mukaan.

Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -palvelun kautta 26.9.2018 klo 12.00 mennessä.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.

Noin 1 000 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa palveluesimies Mari Rämänen p. (03) 6801870 mari.ramanen@janakkala.fi