Open vacancy Hankasalmen kunta

Yhtenäiskoulun ja lukion rehtori

Hankasalmen kuntaHankasalmen kuntaHankasalmi
Työavain: 
196367
Hakuaika alkaa: 
6.9.2018
Hakuaika päättyy: 
20.9.2018 15.00
Palkka: 
Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019
Työn kuvaus

Hankasalmen kunnan sivistyspalveluissa on haettavana

YHTENÄISKOULUN JA LUKION REHTORIN VIRKA

Virka täytetään 1.1.2019 alkaen toistaiseksi nykyisen rehtorin siirtyessä toisiin tehtäviin. Hankasalmen kirkonkylän koulukeskuksessa toimivat Kuuhankaveden yhtenäiskoulu (0-9 lk) ja Hankasalmen lukio. Esi- ja perusopetuksen oppilaita on noin 300 ja lukion opiskelijoita 69. Henkilöstöä on yhteensä noin 46. Kunnassa on meneillään uuden koulukeskuksen rakentaminen, joka valmistuu syksyksi 2020.

Koulukeskuksessa toimii myös apulaisrehtori vastaamassa yhdessä rehtorin kanssa muun muassa yhtenäiskoulun ja lukion henkilöstöhallinnosta, osaamisen kehittämisestä, talouden suunnittelusta ja ohjauksesta, oppilas- ja opiskelija-asioista, johtamisesta sekä kehittämisestä. Lisätietoja https://peda.net/hankasalmi

Viran menestyksellisen hoitamisen kannalta oleellisia tekijöitä ovat hyvä henkilöstötyön ja hallinnon osaaminen, kokemus rehtorin työstä sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimitaidot. Lisäksi valittavalta toivotaan hyviä, käytännössä osoitettuja muutosjohtamisen taitoja, kiinnostusta ja perehtyneisyyttä perusopetuksen, lukiokoulutuksen ja erityisen tuen toimintakulttuurin kehittämiseen uusien opetussuunnitelmien mukaisesti sekä kokonaisnäkemystä perusopetuksen ja lukion johtamisesta. Rehtorille katsotaan eduksi tuntemus uuden teknologian hyödyntämisestä opetuksessa.

Rehtorin kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava työnantajalle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikoslain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika virkaan päättyy 20.9.2018 klo 15.00.

Lisätietoja:
sivistystoimenjohtaja Eila Laulajainen-Malkki p. 014 2671 237
eila.laulajainen-malkki@hankasalmi.fi

rehtori Satu Lahti p. 014-2671 235
satu.lahti@hankasalmi.fi

Organisaation kuvaus

Hankasalmi on 5000 asukkaan Hyvän arjen kunta. Häkärinteet ja Revontuli Golf ovat hienoja esimerkkejä siitä, että kunnasta löytyy aktiviteetteja kaikkina vuoden aikoina. Sijaintimme pääradan ja ysitien varrella luo kuntaamme hyvät liikenneyhteydet junalla ja autolla. Maaseutumainen Hankasalmi on osa kehittyvää ja kasvavaa Jyväskylän kaupunkiseutua. Kunnan palveluksessa on noin 350 henkilöä.

Yhteystiedot

Lisätietoja:
sivistystoimenjohtaja Eila Laulajainen-Malkki p. 014 2671 237
eila.laulajainen-malkki@hankasalmi.fi

rehtori Satu Lahti p. 014-2671 235
satu.lahti@hankasalmi.fi