Open vacancy Janakkalan kunta

Lähihoitaja palvelutalo Kotipeltoon

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, Perusturva, Vanhustyö, AsumispalvelutJanakkala
Työavain: 
196518
Hakuaika alkaa: 
7.9.2018
Hakuaika päättyy: 
24.9.2018 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.10.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme

LÄHIHOITAJAA PALVELUTALO KOTIPELTOON

Oletko ikäihmisten hoitotyön osaaja? Meillä on tarjota sinulle ympärivuorokautisessa hoidossa työsuhde, joka alkaa sijaisuudella 31.1.2019 asti ja jatkuu toistaiseksi voimassa olevana työsuhteena 1.2.2019 alkaen. Kotipellossa on 27 asuntoa, jotka jakautuvat kahteen osaan. Talossa on 19 asuntoa käsittävä asumisosa ja kahdeksan asuntoa lähinnä vaikeasti muistisairaille tarkoitettua yhteisö.

Asukkaiden hoidossa toteutamme kuntouttavaa, toimintakykyä ylläpitävää työotetta ja tuemme asukkaan omia jäljellä olevia voimavaroja. Arjen työssämme on tärkeää asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioitus ja mielekkään arjen mahdollistaminen asukkaan toimintakykyvajeista huolimatta. Kiinteä yhteistyö asukkaiden omaisten kanssa kuuluu työhömme. Asukkailla on usein monia sairauksia, joten tarvitsemme työssä myös hyvää sairaanhoidollista osaamista. Toteutamme asukkaan saattohoidon palvelutalossa, kun asukkaan sairaudet ovat edenneet siihen vaiheeseen. Lääkäri käy Kotipellossa viikoittain.

Jos sinulla on kokemusta ikäihmisten hoidosta ja sinulla on kuntouttava, ikäihmisiä kunnioittava työote, olet tervetullut joukkoomme. Edellytämme myös, että sinulla on hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestä.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtäviin on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Tehtävään vaaditaan tartuntatautilain § 48 mukainen rokotussuoja.

Työ on kolmivuorotyötä. Työt voit aloittaa mahdollisimman pian. Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Tiedustelut: asumispalvelujen palvelupäällikkö Anne Miettinen, (03)6801587 etunimi.sukunimi@janakkala.fi

Laita hakemus sähköisesti www.kuntarekry.fi 24.9.2018 klo 12.00 mennessä.