Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Puheterapeutti

Peruspalvelukuntayhtymä KallioPeruspalvelukuntayhtymä Kallio, TerveyspalvelutKirkkotie 4Alavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Työavain: 
196528
Hakuaika alkaa: 
7.9.2018
Hakuaika päättyy: 
21.9.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.11.2018
Työn kuvaus

Puheterapeutit työskentelevät osana monialaista työryhmää kuntoutuksen alueella. Ryhmän muita asiantuntijoita ovat toimintaterapeutit, psykologi, sosiaalityöntekijä sekä työkyvyn ja ammatillisen kuntoutuksen asiantuntija. Haettavana olevan viran osalta kohderyhminä ovat alle kouluikäiset lapset sekä aikuisneurologiset asiakkaat.

Kelpoisuusehtona laillistetun puheterapeutin pätevyys. Työssä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kehittävää työotetta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Työehdot määräytyvät KVTES:n perusteella. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 6kk:n koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Terveyskeskus on savuton.

Organisaation kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Erityistyöntekijöiden yksikkö.

Yhteystiedot

Hakemukset virkaan lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta tai kirjeitse opinto- ja työtodistusjäljennöksineen, joita ei palauteta, osoitteeseen: Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Erityistyöntekijät/ Pirjo Erkinantti, Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska