Open vacancy Posion kunta

Kunnanjohtaja

Posion kuntaPosion kuntaKirkkotie 1Posio
Työavain: 
196548
Hakuaika alkaa: 
10.9.2018
Hakuaika päättyy: 
25.9.2018 15.00
Palkka: 
KVTES, palkkatoivomukset huomioidaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1..1.2019 tai sovitusti
Työn kuvaus

Kunnanjohtaja johtaa kunnanhallituksen alaisena kunnan hallintoa, talouden hoitoa ja muuta toimintaa sekä valvoo valtuuston ja kunnanhallituksen päätösten täytäntöönpanoa, vastaa konserniyhtiöistä ja konsernijohtamisesta kunnanhallituksen linjausten mukaisesti.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon. Lisäksi arvostamme organisointi- ja yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan kuntatalouden ja elinkeinoelämän hyvä tuntemus, kehittämismyönteisyys, ennakkoluuloton ja työtä pelkäämätön asenne.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät kunnallisen työehtosopimuksen mukaisesti.

Virka täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Posion kunta on savuton työyhteisö.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 25.9.2018 klo 15.00 mennessä ensisijassa sähköisesti Kuntarekry.fi palvelun kautta tai osoitteeseen info@posio.fi

Organisaation kuvaus

Kuule Posion, Lapin Taikamaan kutsu: Rohkene rääpäistä Riisillä. Uskaltaudu uimaan Lapin Rivieralla. Koe suuri seikkailu Korouomassa. Ihastu keramiikan kauneuteen.

Tule Posiolle Lapin maakunnan eteläosassa sijaitsevaan luonnonkauniseen n. 3300 asukkaan kuntaan ja vilkkaaseen mökkipitäjään, joka tarjoaa niin asukkailleen kuin vierailijoille hyvät peruspalvelut ja erinomaiset luontoliikuntamahdollisuudet. Kunnan palveluksessa on noin 170 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa, joiden hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Olemme lähellä kaikkea, kunnan taajamasta Rovaniemelle on 135 km, Ouluun 225 km ja Kuusamoon, jossa sijaitsee lähin lentokenttä on 60 km.

Yhteystiedot

Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Marjo Hautala, p. 050 4061 126, marjo.hautala@posio.fi
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Olavi Lehtiniemi, p. 0400 291 034, olavi.lehtiniemi@posio.fi
Hallintojohtaja Eija Ahola, p. 040 8012 204, eija.ahola@posio.fi