Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Sairaanhoitaja

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä Selänne, Hoito- ja vanhustyön palvelut, Pyhäjärvi, Köpsinrinteen vuorohoitoKöpsintie 19Pyhäjärvi
Työavain: 
196720
Hakuaika alkaa: 
11.9.2018
Hakuaika päättyy: 
23.9.2018 16.00
Palkka: 
kvtes ja tva
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.10.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sairaanhoitajan sijaisuus avoinna Köpsinrinteen arviointi- ja vuorohoitoyksikössä Pyhäjärvellä ajalle 1.10.2018- 10.3.2019. Tule mukaan kehittämään arviointiyksikön ja vuorohoidon toimintaa Selänteelle. Meillä on keskitytty erityisesti ikääntyneiden toimintakyvyn kuntoutukseen ja ylläpitämiseen. Arviointi- ja vuorohoitoyksikön sairaanhoitajana vastaat arjen pyörittämisestä ja toiminnan kehittämisestä Köpsinrinteen vuorohoidossa yhdessä esimiehen ja yhteistyötahojen kanssa. Esimiehenäsi toimii vuodeosaston esimies.
Arviointiyksikön toiminta pitää sisällään tavoitteellisen arviointijakson kotoa tai sairaalasta tulevalle asiakkaalle. Asiakkaat tulevat arviointiyksikköön ja vuorohoitoon keskitetysti kotikuntoutustiimin (palvelutarpeen arvioinnin) kautta. Asiakkaan yksiköllisestä jakson kuntoutussuunnitelmasta ja asiakkaan kotiutuksesta vastaat tiimisi kanssa, jossa on mukana kuntoutukseen suuntautuneita ammattilaisia. Arviointiin meillä on käytössä mm Rai-mittaristo. Lisäksi yksikössä hoidetaan vuorohoidossa omaishoidettavia ja tuetaan kotona asuvien asiakkaiden kotona pärjäämistä.
Köpsinrinteen vuorohoidossa on 12-14 asiakaspaikkaa ja henkilökunta koostuu lisäksesi lähihoitajista, joista osa on kuntoutukseen suuntautuneita ja kuntohoitaja käy säännöllisesti. Jokaisella asiakkaalla on oma yksilöllinen tarinansa, jonka huomioimme arviointi/vuorohoitojaksolla.
Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi arvostamme työkokemusta ikäihmisten parissa, luovuutta rohkeutta ja paloa kehittää ikääntyneiden kuntouttavia palveluita.

Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella, johon pääset sivun alalaidassa olevan linkin kautta.
Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita 044-4456 639 tai 040-1808963

Organisaation kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven, Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali-ja terveydenhuolto ja erikoissairaanhoidon palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on noin 16 000 asukasta.
Kuntien vahvuuksiin kuuluu mukavan asumisen laatu, runsaat vapaa-ajan mahdollisuudet ja kuntien toimivat palvelut. Meillä vietetään vireää, mutta leppoisaa maalaiselämää Pohjois-Pohjanmaalla

Yhteystiedot

Lisätietoja osastonhoitaja Raija Karhu 044-4457775.