Open vacancy Sotkamon kunta

Erityisopetuksen päätoiminen tuntiopettaja

Sotkamon kuntaSotkamon kunta, SivistyspalvelutSotkamo
Työavain: 
196730
Hakuaika alkaa: 
11.9.2018
Hakuaika päättyy: 
25.9.2018 15.00
Palkka: 
OVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.11.2018
Työn kuvaus

Sotkamon kunnan sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi perusopetuksen päätoiminen erityisopetuksen tuntiopettajan tehtävä erityisen tuen pienryhmän opettajan tehtäviin ajalle 1.11.2018-1.6.2019. Toimipaikka-na on Salmelan koulu.
Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä aiempaa kokemusta tehtävää vastaavista opettajan töistä. Toivom-me valitulta hyvää erityisopetuksen tuntemusta. Eduksi luetaan myös hyvä sähköisten oppimisympäristöjen hallinta.
Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.
Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todiste-tut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.
Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydenti-lastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kolme (3) kuukautta.
Hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo. Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Sotkamon kunta/sivistyspalvelut, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo.

Organisaation kuvaus

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset. Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia! Sotkamon kunta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Yhteystiedot: Kasvatusjohtaja Ville Manninen, ville.manninen@sotkamo.fi, 044 750 2298,
Salmelan koulun rehtori Janne Huotari, janne.huotari@sotkamo.fi, 044 750 2276.