Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

PSYKOLOGIN virka

Peruspalvelukuntayhtymä KallioPeruspalvelukuntayhtymä KallioAlavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Työavain: 
196869
Hakuaika alkaa: 
12.9.2018
Hakuaika päättyy: 
12.10.2018 15.00
Palkka: 
Paikallinen sopimus
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) aikuispsykososiaalisten palvelujen tulosalueeseen kuuluvassa terapiakeskuksessa, johon kuuluu A-klinikka ja aikuisten mielenterveyspalvelut, on haettavana 12.10.2018 klo 15 mennessä

PSYKOLOGIN virka

Viran tämänhetkisenä sijoituspaikkana on Nivalan terapiayksikkö. Psykologin tehtäviin kuuluu moniammatillinen tiimityö mielenterveyspalveluiden työryhmän kanssa, hoitosuhde- ja terapiatyöskentely, verkostotyö sekä psykologiset tutkimukset ja arvioinnit. Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys, lisäksi arvostamme kokemusta työskentelystä aikuispsykiatrisissa yksiköissä. Virka täytetään 1.11.2018 alkaen.

Palkkaus on paikallisen sopimuksen mukaan. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset opinto- ja työtodistusjäljennöksineen (ei palauteta) lähetetään osoitteella Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Terapiakeskus, psykiatri-ylilääkäri Tuija Päivärinta, Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska tai sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja antavat:
psykiatri-ylilääkäri Tuija Päivärinta tai osastonhoitaja Terhi Manni p. 08 419 5320
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Organisaation kuvaus

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat
psykiatri-ylilääkäri Tuija Päivärinta tai osastonhoitaja Terhi Manni p. 08 419 5320 tai
sähköpostilla etunimi.sukunimi@kalliopp.fi