Open vacancy Carea

Sairaanhoitaja varahenkilöstö

CareaKymenlaakson keskussairaalaKotkantie 41Kotka
Työavain: 
196919
Hakuaika alkaa: 
13.9.2018
Hakuaika päättyy: 
26.9.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tule sairaanhoitajaksi keskussairaalan varahenkilöstöön

Haemme sairaanhoitajaa keskussairaalan akuuttiin varahenkilöstöön. Akuutissa varahenkilöstössä työskentely-yksikkö vaihtuu lähes päivittäin. Varahenkilöiden tarkoituksena on turvata yksiköiden lyhytaikaisia sijaisuuksia äkillisissä poissaoloissa. Työ on pääosin kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen pätevyys. Noudatamme tehtävässä 6 kk koeaikaa.

Varahenkilöstössä vaaditaan hyvät perustaidot sairaanhoitajana. Laaja-alainen osaaminen ja monipuolinen työkokemus katsotaan valinnassa eduksi. Hakijalla tulee olla kykyä ja halua hankkia tietoa sekä täydentää osaamista. Tärkeää ovat hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä kyky sopeutua uusiin ryhmiin. Varahenkilöstön sairaanhoitajalta vaaditaan hyvää paineensietokykyä ja hänen tulee kyetä ottamaan vastuuta työtehtävistään usein ja nopeasti vaihtuvissa, usein varsin kuormittavissa tilanteissa. Tehtävässä on omattava itsenäistä päätöksentekokykyä. Joustavuus, valmiudet työnsä kehittämiseen ja muutokseen ovat tärkeitä.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuna

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

palvelutoiminnan esimies Tiina Holm p. 044 2231385
palvelutoiminnan esimies Jukka Tiitola p. 044 2231211 (ajalla 19.9-30.9.18)