Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

12 Asumisen ohjaajaa

Peruspalvelukuntayhtymä KallioKehitysvammahuoltoAlavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Työavain: 
196952
Hakuaika alkaa: 
12.9.2018
Hakuaika päättyy: 
30.9.2018 16.00
Palkka: 
KVTES+TVA
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
3.12.2018
Työn kuvaus

Hei, kiinnostaisiko sinua mielenkiintoinen ja vaihteleva työ, jossa on mahdollista kehittää uutta työyhteisöä ja -yksikköä?

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) kehitysvammahuoltoon on haettavana 7.10.2018 klo 16 mennessä

12 ASUMISEN OHJAAJAN tointa

Toimien alkusijoituspaikka on Ylivieskaan rakenteilla oleva uusi asumispalveluyksikkö Kotipesä, jonka on tarkoitus valmistua vuoden 2019 alussa. Yksikköön tulee koti 15:lle erityisen paljon tukea tarvitsevalle kehitysvammaiselle asiakkaalle. Työ alkaa 3.12.2018.

Odotamme hakijalta innovatiivisuutta, joustavuutta ja sopeutumiskykyä toimimiseen vaihtelevissa työtilanteissa sekä taitoa kehittää asiakaslähtöistä toimintaa yhdessä hoitohenkilökunnan, asukkaan ja hänen läheistensä kanssa hyödyntäen tutkittua tietoa toiminnan kehittämisessä. Katsomme eduksi kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen, autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen / osaamisen sekä erilaisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Työ on 3-vuorotyötä ja työssä menestyminen vaatii hyviä ongelmanratkaisutaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja, jämäkkyyttä ohjaustyössä ja sitoutumista yksikön toimintatapoihin. Tarjoamme työntekijöille koulutusta ja työnohjausta haastavan ohjaustyön tueksi.

Pätevyysvaatimuksena ohjaajan tehtäviin on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3§ 2 kohdan mukainen nimikesuojattu ammattihenkilö. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toimessa on 6 kk koeaika.
Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48§ mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi). Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla.

Lisätietoja antavat:
palveluesimies Anu Kamau p. 040 635 5351
palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044 419 5008
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Organisaation kuvaus

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:
- palveluesimies Anu Kamau p.040 635 5351
- palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044 419 5008
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi