Open vacancy Carea

Sairaanhoitajia vuodeosastoille

CareaCareaSairaalankuja 3 CKouvola
Työavain: 
197026
Hakuaika alkaa: 
13.9.2018
Hakuaika päättyy: 
26.9.2018 15.00
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme sairaanhoitajia toistaiseksi voimassa oleviin ja määräaikaisiin tehtäviin Pohjois-Kymen sairaalan vuodeosastoille

Osastot ovat yleissairaanhoidon vuodeosastoja. Potilaat tulevat osastolle joko päivystyksestä tai jatkohoitoon erikoissairaanhoidon yksiköistä. Osastoilla toteutetaan kuntouttavaa hoitotyötä moniammatillisessa työryhmässä.

Kelpoisuus tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus . Etsimme työryhmäämme moniammatilliseen tiimityöhön pystyvää sairaanhoidon ja kuntoutuksen ammattilaista, joka on kiinnostunut jatkuvasti kehittämään hoitotyön toimintoja ja omaa osaamistaan. Vuoden 2018 loppuun mennessä valmistuvien sairaanhoitajien hakemukset huomioidaan.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuina.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Palvelutoiminnan esimies Tiina Lahti puh. 040 706 16 41
Palvelutoiminnan esimies Merja Salminen puh. 040 4884649