Open vacancy Oulaisten kaupunki

Sairaanhoitaja

Oulaisten kaupunkiPerusturvakeskusOulainen
Työavain: 
197028
Hakuaika alkaa: 
13.9.2018
Hakuaika päättyy: 
8.10.2018 14.00
Palkka: 
KvTes
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
19.11.2018
Työn kuvaus

Oulaisten kaupungin perusturvapalveluissa terveyskeskuksen akuuttiosastolla on haettavana SAIRAANHOITAJAN TOIMI.

Osastolla hoidetaan äkillisesti sairastuneita, erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevia, saattohoitopotilaita sekä päihdeongelmaisten katkaisuhoitoa tarvitsevia. Työ on kolmivuorotyötä. Työ alkaa 19.11.2018 tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto. Palkka ja työehtoja koskevat määräykset tulevat KvTes:n mukaan. Toimi on kaupungin hallintosäännön, perusturvapalveluiden päävastuualueen johtosäännön ja kunnallisen eläkesäännön alainen. Toimen täyttämisessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään. Hakemukset liitteineen tulee lähettää Kuntarekryn sähköisen hakumenettelyn kautta.

Organisaation kuvaus

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Päivi Keskitalo puh. 044 4793 626 ja hoitotyön johtaja Irene Enlund puh. 044-4793 463. Sähköpostilla: etunimi.sukunimi@oulainen.fi.