Open vacancy Loviisan kaupunki

2 erikoiskirjastovirkailijaa

Loviisan kaupunkiKirjastotoimiDrottninggatan 3Loviisa
Työavain: 
197105
Hakuaika alkaa: 
14.9.2018
Hakuaika päättyy: 
27.9.2018 12.00
Palkka: 
KVTES:in mukainen
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
15.10.2018
Työn kuvaus

Loviisa on vajaan 15 200 asukkaan idyllinen rannikkokaupunki 90 kilometriä Helsingistä itään. Loviisan kaupungilla on pääkirjasto, kolme lähikirjastoa ja kirjastoauto.

Haemme kaksi innokasta lasten- ja nuortenkirjastotyöhön suuntautunutta erikoiskirjastovirkailijaa vakinaiseen työsuhteeseen 15.10.2018 alkaen.

Työtehtäviin kuuluu kirjastovirkailijan perustehtävien lisäksi yhteistyön kehittäminen alueen päiväkotien ja koulujen kanssa, esimerkiksi päiväkoti- ja koululaisryhmien vierailujen järjestäminen, kirjavinkkaaminen ja satutuntien pitäminen sekä kirjakassien kerääminen. Arvostamme lasten- ja nuortenaineiston sisällöntuntemusta sekä innokkuutta työsi kehittämiseen. Palvelet mielellään asiakkaita sekä sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja kokemusta lastenkirjastotyöstä. Työtehtävät jaetaan molempien virkailijoiden välillä, valittujen vahvuuksien perusteella.

Pääsääntöisesti kirjastovirkailijan työpiste on pääkirjastossa mutta tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös lähikirjastoissa ja kirjastoautossa. Tehtävien hoitamisen kannalta ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työn hoitamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltava koulutus. Edellytämme molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa, muut kielitaidot katsotaan eduksi.

Työhön sisältyy aamu- ja iltavuoroja sekä säännöllistä lauantaityötä. Viikkotyöaika on 36,75 tuntia. Palkka ja työehdot määräytyvät KVTES:in mukaan. Sovellamme neljän 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 perusteella rikosrekisterilain 770/1993, 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot osoitteeseen Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, PL 68, 07901 LOVIISA. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään torstaina 27.9.2018 klo 12.

Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaan 15 200 asukkaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa kirjastonjohtaja Danielle Backström, puh. 040 778 6385 / danielle.backstrom@loviisa.fi