Open vacancy Närpiön kaupunki

Vastaava keittäjä

Närpiön kaupunkiNärpes stad, Tekniska avdelningen, MatserviceKyrkvägen 2Närpiö
Työavain: 
197133
Hakuaika alkaa: 
14.9.2018
Hakuaika päättyy: 
11.10.2018 12.00
Palkka: 
Tehtäväkohtainen palkka KVTES:n mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
26.11.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Vastaava keittäjä

Närpiön kaupungin tekninen lautakunta julistaa vastaavan keittäjän toimen terveyskeskuksen ruokapalvelussa haettavaksi Työaika 38,75 h/v. Viikonloppu- ja iltatyö kuuluu työhön.

Kelpoisuusehdot: hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto. Dieettiruoanlaiton osaaminen sekä työnjohtajan ominaisuudet lasketaan eduksi. Hygieniapassi on pakollinen työhön. IT-taitoja tarvitaan työssä.
Keittäjä osallistuu päivittäiseen työhön terveyskeskuksen ruokapalvelussa. Tähän sisältyy erilaiset valmistelutehtävät sekä ruoan valmistus. Yhdessä keittiön työtiimin kanssa keittäjä osallistuu keittiön muiden työtehtävien suorittamiseen.

Saavuttaaksemme toimivan toiminnan vaaditaan hyviä yhteistyötaitoja tiimin kesken. Yhdessä haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme aina paremmaksi ja vastaamaan asiakkaan toivomuksia.

Haemme työtiimiimme iloisen ja positiivisen keittäjän, täynnä energiaa valmistamaan hyvää ja ravitsevaa ruokaa kaikille asiakkaillemme.

Edellytämme valittavan henkilön olevan toimelias ja kykyinen työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Arvostamme, jos olet joustava ja aloitekykyinen.

Iloinen työtiimi tekee työpäivästä miellyttävän ja antaa hyviä työtuloksia!

Työ alkaa 26.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Sijoitus työsuhteen alussa, terveyskeskuksen ruokapalvelu.
Palkka työehtosopimuksen mukaan, KVTES 6 kuukauden koeaika sovelletaan työsuhteeseen. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus jätetään Kuntarekryn kautta 11.10. 2018 klo 12.00 mennessä.

Organisaation kuvaus

Organisaation kuvaus

Närpiön kaupungilla on 630 vakinaista ja noin 250 määräaikaista työntekijää jaettuna n. 40:lle työpaikalle laajassa kunnassamme, ja on siten Suupohjan rannikkoseudun suurin työnantaja. Henkilöstö jakaantuu osastoittain siten, että 44 % työskentelee hoitoalalla, 34 % sivistyspuolella, 19 % teknisen sektorin tehtävissä ja 3 % yleisessä hallinnossa. Kaupunki on kaksikielinen 1.1.2016 lukien ja hallintokieli on ruotsi. Närpiön kaupunki on savuton työpaikka.
Puutarhakaupungissamme kaunis ja meriläheinen luonto yhdistyy hyvän palvelun ja rikkaan elinkeinoelämän kanssa. Yrittäjyyttä pidetään elämäntapana. Närpiöstä löytyy innostusta ja voimakasta uskoa tulevaisuuteen ja kaupungin elinvoimaan. Närpiön kaupunki on avoin ja vastaanottava - tule viihtymään kanssamme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat ruokapalveluesimies Britt-Louise Groos 040 1263501 tai ruokapalvelupäällikkö Maj-Britt Grönberg puh. 0401600929 040 1600929.