Open vacancy Paimion kaupunki

Koulukuraattori

Paimion kaupunkiPaimion kaupunki, Sivistyspalvelut, OpetuspalvelutVistantie 18Paimio
Työavain: 
197142
Hakuaika alkaa: 
14.9.2018
Hakuaika päättyy: 
24.9.2018 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työn kuvaus

Haemme Paimion kaupungin opetustoimeen koulukuraattorin sijaista 31.12.2018 asti. Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian. Koulukuraattorin vastuualueena ovat Paimion perusopetuksen kuraattoripalvelut kahdessa alakoulussa (yht. n. 400 oppilasta) sekä yhteistyössä toisen kuraattorin kanssa Paimion lukiossa (n. 220 opiskelijaa). Tehtäviin voi sisältyä myös yhteistyötä kaupungin nuorisotoimen kanssa.

Paimion koulukuraattorit (3) vastaavat yhdessä sekä Paimion kaupungin että Sauvon kunnan yleissivistävän koulutuksen kuraattoripalveluiden järjestämisestä yhteensä noin 1950 oppilaalle/opiskelijalle (esiopetus, perusopetus, lukio). Koulukuraattorin tehtävänä on tarjota oppilas- ja opiskelijahuoltolain mukaisia yhteisöllisiä ja yksilöllisiä oppilashuollon palveluja. Työn keskiössä on lasten ja nuorten sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen. Tavoitteena on lapsen tai nuoren, hänen perheensä ja koko kouluyhteisön hyvinvoinnin ja toiminnan kehittäminen sekä kodin ja koulun yhteistyön tukeminen. Koulukuraattori edustaa sosiaalityön asiantuntemusta opiskeluhuollossa sekä oppilaitosten opetus- ja kasvatustyön suunnitteluun ja kehittämiseen liittyvässä työssä sekä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Painopisteenämme on erityisesti yhteisöllisen opiskeluhuollon vahvistaminen.

Haemme oppilashuollon tiimiimme itsenäiseen työotteeseen kykenevää, vuorovaikutteista ja yhteistyökykyistä sosiaalialan ammattilaista. Laaja-alainen ja kehittävä työote sekä kokemus oppilashuollossa työskentelystä sekä ehkäisevästä lastensuojelutyöstä katsotaan eduksi. Koulukuraattori työskentelee useassa eri yksikössä, joten hänellä on oltava ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttämiseen.

Pätevyysvaatimus oppilashuoltolain 7 § 2 momentin mukainen: kuraattorina voi toimia vähintään sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 § 1 mom:ssa tarkoitetun korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, tai henkilö, jolla on soveltuva korkeakoulututkinto, ja suoritettuna sosiaalialan aineopinnot tai vähintään kahden vuoden työkokemus kuraattorin tai sitä vastaavasta sosiaalialan tehtävästä.

Tarjoamme innostuneen ja kehittämismyönteisen organisaation, jossa on hyvä tekemisen meininki. Paimiossa puitteet koulutustoiminnalle ovat monipuoliset ja kaupungissa on mm. loistavat liikuntamahdollisuudet. Yhtenä henkilöstöetuna kaupungin työntekijät voivat käydä maksutta uimahallissa ja kuntosalilla.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on 1 kk koeaika.

Hakemukset tehtävään viimeistään 24.9.2018 klo 12 mennessä; sijaisuus voidaan kuitenkin täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme ensisijaisesti hakemuksia kuntarekry.fi -palvelun kautta. Tarvittaessa hakemuksen ja CV:n voi toimittaa osoitteella: Paimion kaupunki, sivistysjohtaja Jyrki Lumiainen, PL 50, 21531 Paimio. Kirjaa kuoreen: koulukuraattorin sijaisuus. Hakemuksia ei palauteta eikä muita liitteitä huomioida.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys henkilöstöpäällikköön.
Niina Alho p. 02 474 5202

Organisaation kuvaus

Paimio on yli 10 000 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 500 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Paimion kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

sivistysjohtaja Jyrki Lumiainen, p. 02 474 5311