Open vacancy Forssan kaupunki

Päiväkotiavustaja

Forssan kaupunkiVarhaiserityiskasvatusTuruntie 18Forssa
Työavain: 
197227
Hakuaika alkaa: 
14.9.2018
Hakuaika päättyy: 
27.9.2018 12.00
Palkka: 
Palkkaus KVTES mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.10.2018
Työn kuvaus

Haetaan päiväkotiavustajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.10.2018 -31.5.2019

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää "Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain" (504/2002) mukainen rikostaustaote sekä tehtävän hoidon terveydellisiä edellytyksiä koskevat tiedot.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Forssan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva ammattitutkinto.

Emme huomioi tässä rekrytoinnissa aiemmin jätettyjä hakemuksia, vaikka olisit aikaisemmassa haussa ilmoittanut, että hakemustasi voidaan käyttää myös muissa rekrytoinneissa.

Organisaation kuvaus

Forssa on lähes 17 500 asukkaan kaupunki Kanta-Hämeessä. Olemme yksi Suomen lapsiystävällisimmistä ja järkivihreimmistä kunnista ja työllistämme kaupungin toiminnoissa noin 800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Arvostamme luovia ja ammattitaitoisia työntekijöitämme, jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin ja yhteistoimintaan. Tuemme henkilöstömme ammatillista kasvua ja kannustamme täydennyskouluttautumiseen.

Forssassa toimii kuusi päiväkotia, joista yksi - Pihakoivun päiväkoti - on vuorohoitoyksikkö. Kolmessa päiväkodissa annetaan esiopetusta. Forssalla on Unicefin Lapsiystävällinen kunta -tunnustus ja lasten oikeudet ohjaavat arkeamme. Toimintamme pohjautuu pedagogiaan, jonka sydämenä on LastenForssa -kaupunkiohjelma sekä esiopetuksen opetussuunnitelma ja varhaiskasvatussuunnitelma VoxForssa.

Varhaiserityiskasvatuksen tavoitteena on lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen tukeminen yhdessä muun varhaiskasvatuksen henkilöstön kanssa.
Päiväkotiavustajat ovat varhaiserityiskasvatuksen työntekijöitä, jotka toimivat tarpeen mukaan eri päiväkodeissa. Päiväkotiavustajien esimies on johtava konsultoiva erityislastentarhanopettaja.

Yhteystiedot

Johtava konsultoiva erityislastentarhanopettaja Aila Sulonen p. 040-5375510, aila.sulonen@forssa.fi