Open vacancy Arkea Oy

Astiahuoltaja

Arkea OyArkea OyTurkuTurku
Työavain: 
197248
Hakuaika alkaa: 
17.9.2018
Hakuaika päättyy: 
28.10.2018 23.00
Palkka: 
Avainta tes
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme astiahuoltaja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä?

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse koulu-, henkilöstö- hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Haemme tiimityöskentelyyn tottuneita astiahuoltajia eri pituisiin sijaisuuksiin loistavaan joukkoomme Arkean ruokapalveluihin Turun alueelle. Kohteet ovat pääsääntöisesti kouluja tai sairaaloiden ja palvelutalojen yhteydessä olevia keittiöitämme.

Astiahuolto on yksi tärkeitä tehtäviä keittiössä, sillä ilman puhtaita astioita ruuan valmistus ja tarjoilu ei onnistu. Sinulla on innokas asenne työntekoon ja nautit ripeäotteisesta työstäsi. Et pelkää isoja astiavuoria, vaan nautit siitä että työsi jälki näkyy heti. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?
Kiinnostuitko ? Hae tehtävää sähköisesti!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen; milla.aaltonen@arkea.fi