Open vacancy Kauhavan kaupunki

Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet

Kauhavan kaupunkiKauhavan kaupunki, Sivistysosasto, VarhaiskasvatusHärmäntie 18Kauhava
Työavain: 
197674
Hakuaika alkaa: 
19.9.2018
Hakuaika päättyy: 
19.9.2019 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sijaistarpeen mukaan
Työn kuvaus

Meillä on tarjolla eripituisia sijaisuuksia päiväkodeissa lastentarhanopettajille ja lastenhoitajille. Sijaisilta toivomme lastentarhanopettajan tai lastenhoitajan kelpoisuutta. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaisuuksia täytettäessä. Sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää ja soveltuvuutta alalle. Eduksi luetaan aikaisempi työkokemus lasten parissa sekä alalle soveltuva muu koulutus.

Ilmoittaudu sijaiseksi täyttämällä hakemus. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään. Sen jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Hakemusta tulee päivittää, mikäli tiedoissasi tulee muutoksia. Työnhakijaan ollaan myöhemmin yhteydessä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistetaan työ- ja tutkintotodistukset. Hakijan on haastattelun yhteydessä myös esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassaoleva rikostaustaote.

Päiväkotien johtajat ja varhaiskasvatuksen palveluohjaajat voivat tarjota tämän jälkeen sijaisuuksia puhelimitse.

Organisaation kuvaus

Kauhava - yhteistyöllä turvattuun tulevaisuuteen

Kauhava on vireästi kehittyvä, maaseutumainen Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan hallinnollinen ja kaupallinen keskus. Kaupunki on tunnettu vahvasta yrittäjyydestä sekä hyvästä työllisyystilanteesta. Kaupunki tarjoaa asukkailleen viihtyisän ja luonnonläheisen asumis- ja elinympäristön.

Yhteystiedot

Varhaiskasvatusjohtaja Mirja Kivikangas p.06 2412 9860