Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Sosiaalityöntekijä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Perhe- ja psykososiaaliset palvelutRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
198335
Hakuaika alkaa: 
25.9.2018
Hakuaika päättyy: 
31.10.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana lastensuojelun sosiaalityöntekijän viransijaisuus 31.3.2019 saakka, jonka sijoituspaikkana on virkasuhteen alkaessa perhe- ja psykososiaalisten palvelujen tulosalueella, perhesosiaalityön tulosyksikössä lastensuojelussa. Toimipaikka sijaitsee Raahessa, työtä tehdään koko seutukunnan alueella.

Lastensuojelutyö on organisoitu kolmeen tiimiin; alkuarviointiin, avohuoltoon ja sijaishuoltoon. Nyt avoinna oleva sijaisuus kohdistuu avohuollon tiimiin. Tarjoamme sinulle työtä kehittävän työ- ja toimintaympäristön, jossa moniammatillista verkostotyötä asiakkaan eduksi on hyvä toteuttaa, sekä vahvan ammatillisen, muodollisestikin pätevän lastensuojelun tiimin työsi tueksi.

Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat ammattihenkilölain mukaisesti. Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä, lasten kanssa tehtävästä työstä, hyviä vuorovaikutustaitoja, rohkeutta ja paineensietokykyä. Lisäksi vaadimme kykyä itsenäiseen työhön sekä hyvät valmiudet pari-, tiimi- ja verkostotyöhön.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Ajokortti ja auto työn suorittamiseksi välttämättömiä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme viran täytössä 2 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa lastensuojelun johtava sosiaalityöntekijä Margit Vuorma, puh. 040 1358148 ja perhe- ja psykososiaalisten palvelujen tulosaluejohtaja Antti Tornberg, puh. 040 1357850.
Sähköposti etunimi.sukunimi@ras.fi.