Open vacancy Nakkilan kunta

Tekninen työnjohtaja

Nakkilan kuntaTekninen toimialaPorintie 11Nakkila
Työavain: 
198599
Hakuaika alkaa: 
28.9.2018
Hakuaika päättyy: 
26.10.2018 15.00
Palkka: 
Kuntien TS:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Nakkilan kunnan teknisessä toimessa on haettavana teknisen työnjohtaja virka. Tehtävänä on vastata teknisen valiokunnan yhdyskuntarakentamisen suunnittelu-, hankinta-, toteutus-, rakennuttamis- ja kunnossapitotehtävistä. lisäksi tekninen työnjohtaja toimii vesihuoltolaitoksen ja jätehuollon vastuuhenkilönä sekä vesihuoltolaitoksen varallaolotiimissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, aikaisempi teknillisen opiston- tai -koulun tutkinto sekä kokemusta virkaan kuuluvista tehtävistä. Myös valmistumassa olevat alan opiskelijat huomioidaan.

Palkkaus määräytyy kuntien TS:n mukaisesti. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinta suoritetaan haastattelun, koulutuksen ja kokemuksen perusteella.

Hakuaika päättyy 26.10.2018 klo 15:00. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen voi myös toimittaa osoitteella: Nakkilan kunta, Tekninen toimiala, PL 50, 29251 Nakkila. hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Nakkila on monimuotoinen, yhteisöllinen ja ystävällinen kunta, viihtyisä luonto ja hyvät harrastusmahdollisuudet. Lue lisää: www.nakkila.fi

Yhteystiedot

Tekninen johtaja Harri Kukkula
puh. 044 747 5890
harri.kukkula@nakkila.fi

Rakennusmestari Teemu Harjunen
puh. 044 747 5873
teemu.harjunen@nakkila.fi