Open vacancy Kittilän kunta

Psykologin pysyvä työsuhde

Kittilän kuntaKittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimiValtatie 15Kittilä
Työavain: 
198707
Hakuaika alkaa: 
28.9.2018
Hakuaika päättyy: 
26.10.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
7.1.2019
Työn kuvaus

Kittilän kunnassa psykologin toimenkuvan pääpaino on lastenneuvolaikäisissä sekä oppilas- ja opiskelijahuollon piiriin kuuluvissa lapsissa, nuorissa ja heidän perheissään. Lisäksi aikuisia tuetaan erilaisissa elämänmuutos- ja kriisitilanteissa. Konsultaatio- ja verkostotyötä tehdään yhteistyötahojen kuten neuvolan, päivähoidon, koulujen ja oppilaitosten sekä sosiaalitoimen kanssa. Keskeisessä asemassa on ennaltaehkäisevä työ, ohjaus ja neuvonta sekä psykologiset tutkimukset, tukitoimien suunnittelu ja tukikäynnit.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn joka sisältää työskentelyä elämänkaaren eri vaiheissa olevien asiakkaiden kanssa. Samaa toimenkuvaa kanssasi jakaa toinen psykologi. Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden työnohjaukseen ja täydennyskoulutukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin tutkinto. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävän aloitus 7.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 4 kk koeaika.
Alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää työhaastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote).

Hakemus tulee jättää 26.10.2018 klo 15.00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai
kirjeellä osoitteeseen Kittilän kunta, Valtatie 15, 99100 Kittilä. Sähköpostin aiheeksi tai kirjekuoreen tai merkintä Hakemus - psykologin toimi.

Organisaation kuvaus

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-
Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos.
Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja
asumismahdollisuudet.

Yhteystiedot

Johtava lääkäri Jyrki Vanhakartano, puh. 0400356458, jyrki.vanhakartano(at)kittila.fi, psykologi Petra Erämies p. 0407084694, petra.eramies(at)kittila.fi