Open vacancy Keuruun kaupunki

Vesihuoltopäällikkö

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, HallintopalvelutKantolantie 6Keuruu
Työavain: 
198875
Hakuaika alkaa: 
1.10.2018
Hakuaika päättyy: 
31.10.2018 15.00
Palkka: 
TS:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Keuruun Vesi liikelaitos huolehtii talousveden jakelusta ja jäteveden käsittelystä pääosin Keuruun kaupungin alueella. Liikevaihtomme on noin 2 milj. €, vesi- ja viemäriverkostoa on yhteensä 440 km ja kulutuspisteitä 2400. Pitkäjänteinen kehittämistyö ja ammattitaitoinen henkilökunta ovat keskeinen osa toimintaamme. Investoimme parhaillaan voimakkaasti jätevedenpuhdistamon saneeraukseen sekä vedenottokapasiteettiin.

Keuruun kaupunki hakee vakituiseen virkaan vesihuoltopäällikköä. Vesihuoltopäällikkö johtaa Keuruun Vesi -liikelaitosta ja vastaa vesi- ja viemärilaitoksen toiminnasta, kehittämisestä, vesihuoltoverkostojen ja -laitosten ylläpidosta sekä rakentamisesta että rakennuttamisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena vesihuoltopäällikön virkaan on vesihuoltoalalle soveltuva vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto sekä kokemusta vesihuoltoalalta ja rakennuttamistehtävistä. Lisäksi hakijalta odotetaan yhteistyökykyä, projekti- ja hankintaosaamista sekä valmiuksia toimintojen kehittämiseen.

Virka täytetään toistaiseksi, ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Viran vastaanottaminen tapahtuu sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Palkkatoivomuksen voi myös esittää. Virkaa hakevien on hyvä varautua erilliseen soveltuvuustestiin. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset toimitetaan 31.10.2018 klo 15 mennessä sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-järjestelmän kautta: www.kuntarekry.fi. Hakemuksen työavain on 198875. Hakijoiden tulee esittää haastattelussa alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Organisaation kuvaus

Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa. Lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa.

Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Rakentamisessa Keuruun kaupunki on satsannut viime vuosina muun muassa koulujen ja päiväkotien peruskorjaukseen, uuden palvelutalon rakentamiseen vanhuksille ja uimahallin peruskorjaukseen.

Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen.

Yhteystiedot

Keuruun Vesi -liikelaitoksen vt. vesihuoltopäällikkö Ari Aalto, p. 040 358 9796, ari.aalto@keuruu.fi