Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Laitoshuoltaja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
198899
Hakuaika alkaa: 
1.10.2018
Hakuaika päättyy: 
31.10.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana laitoshuoltajan toimi, jonka sijoituspaikka on palvelussuhteen alkaessa puhtauspalvelujen toimintayksikössä mielenterveyskeskuksen työpisteissä.

Kelpoisuusehtona laitoshuoltajan määräaikaiseen toimeen on alan ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus. Arvostamme innostunutta ja sitoutunutta sekä ahkeraa asennetta työhön, palveluhenkisyyttä, kehitysmyönteisyyttä, kykyä toimia itsenäisesti sekä osana työtiimiä. Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, järjestelykykyä sekä ripeää otetta työhön. Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme toimen täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.
Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.
Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat siivouspäällikkö Leena Virranniemi puh. 044 439 4901 ja siivoustyönjohtaja Eija Rantaeskola, puh. 044 439 4430. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi.